Autors recitant les seves obres en una escola com a part del festival literari Hay

Crèdits de la fotografia principal: Fotografia d'Alberto Roldán. Imatge © British Council.

El maig del 2010, Hay Festivals i el British Council van iniciar una associació global al Hay-on-Wye Festival.  Ara col·laborem cada any per acostar els autors i pensadors del Regne Unit a un públic global.

Cada any, molts autors vénen fins a Segòvia per compartir les seves idees i pensaments sobre els seus propis llibres i sobre la literatura en general. Cada any el British Council se centra en un tema diferent dins del festival; en trobareu la informació pertinent en aquesta pàgina web. L'any 2013 el British Council es va centrar en el tema de la Ficció Criminal, mentre que el 2012 ho va fer en autors de novel·les històriques.

Aquest esdeveniment anual representa un lloc de trobada fantàstic per als escriptors, segons Susie Nicklin, antiga Directora de Literatura del British Council. "El Hay Festival és un espai meravellós per tal que escriptors, pensadors i acadèmics de tot el món es reuneixin i comparteixin idees amb un públic apassionat i per tal que estableixin relacions duradores. Com organització del Regne Unit dedicada a les relacions culturals, ens apassiona treballar amb l'equip del Hay i donar suport a aquest intercanvi cultural inestimable i contribuir a acostar-lo a un públic global."

Enllaços externs