The Selector és el programa de ràdio setmanal del British Council que et porta la música més actual de la vibrant escena britànica. Indie, pop, rock, grime, dubstep, folk, soul, electro, i tot el que hi ha entremig: The Selector cobreix tots els gèneres de la música contemporània i presenta sessions exclusives en directe d'alguns dels artistes més apassionants del moment al Regne Unit. El programa té una audiència global estimada de més de 3 milions de persones, i es pot sentir per la ràdio FM i en línia a més de 30 països de tot el món.

A Espanya, The Selector està produït i presentat per Nicolas Jackson en col·laboració amb Radiotelevisión Española (RTVE), i s'emet cada setmana a Radio 3 Extra. Pots escoltar l'últim programa i recuperar programes anteriors a la pàgina web de RTVE.

També pots escoltar The Selector al teu mòbil o tauleta amb l'aplicació Radio 3, molt fàcil d'utilitzar. Baixa-te’n l’aplicació aquí per a iPhone i Android.

Segueix The Selector al Twitter @theselectorr3 i a la nostra pàgina de Facebook.

Descobreix cada mes els 20 temes seleccionats per la redacció de The Selector. 

Més informació sobre The Selector

The Selector és un programa de ràdio de redifusió global creat per i propietat del British Council. En les seves diferents versions, arriba a una audiència mundial de més de 3 milions d'oients. A part d'Espanya, The Selector s’emet a través de la ràdio FM i en línia a més de 30 països de tot el món, que inclouen Mèxic, Colòmbia, Uganda, Hongria, Malawi, Ucraïna, Malàisia i la Xina. La versió original del programa és en anglès i s'enregistra a Londres amb la productora Folded Wing.

Des de la seva creació l'any 2001, The Selector ha guanyat diversos premis, que inclouen:

Millor programa pop  - Premis Mixcloud (Segon Premi, Millor programa de ràdio en línia del 2014)

Millor programa de música  - BT Digital Music Awards, Londres

Millor programa musical d’emissió periòdica (Bronze) - Premis de New York Festivals

Programa de ràdio internacional de l’any - International Radio Festival, Zurich

Millor programa musical setmanal (Or) - Premis de l’Acadèmia de la Ràdio

Programa de ràdio de l’any - Hongria

 

Més informació sobre Nicolas Jackson

The Selector està presentat per Nicolas Jackson, membre del Departament d'Arts del British Council a Espanya. Nicolas presenta un altre programa del British Council de temes culturals anomenat North By Southwest a l'emissora Radio Exterior de Radio Nacional de España, així com programes de música clàssica per a l'emissora Radio Clásica de RNE. També produeix i dirigeix obres dramàtiques d'àudio per a la BBC.

Enllaços externs