L'IELTS -International English Language Testing System- és l'examen de llengua anglesa més popular del món. Ha estat desenvolupat per alguns dels millors experts del món en l'avaluació del llenguatge i avalua totes les teves habilitats en anglès: llegir, escriure, entendre i parlar.

L'examen és un reflex de com faràs servir l'anglès per estudiar, treballar i viure en un entorn de parla anglesa. Podeu fer la prova a qualsevol dels nostres centres oficials de proves del món.

Estudia, treballa i viu a l'estranger 

L'IELTS està acceptat per més de 12.000 organitzacions a més de 140 països. Aquestes organitzacions inclouen més de 3.000 governs, institucions acadèmiques i empresaris, i això només als EUA.  

Arriba fins on tu vulguis anar

A la majoria dels països on l'anglès és l'idioma principal, necessitaràs poder demostrar les teves competències en anglès per sol·licitar llocs de treball i plaça a cursos universitaris. 

Posa't a prova a casa teva

Demostrar les teves competències en l'anglès amb un examen d'IELTS et pot ajudar a obtenir una feina millor o un ascens al teu país d'origen.

Vols emigrar?

Els resultats de l'examen d'IELTS t'ajudaran a complir els requisits d'immigració. Totes les autoritats d'immigració que exigeixen un examen de llengua anglesa acceptaran l'IELTS.

Tria la teva ruta a l'IELTS

Des de la reserva de l'examen fins a obtenir els resultats, pots triar la ruta de l'IELTS que millor et vagi.