L'IELTS (sistema internacional d'examen de la llengua anglesa) és l'examen de llengua anglesa més popular del món. Ha estat desenvolupat per alguns dels millors experts del món en l'avaluació del llenguatge i avalua totes les teves habilitats en anglès: llegir, escriure, entendre i parlar.

L'examen és un reflex de com faràs servir l'anglès per estudiar, treballar i viure en un entorn de parla anglesa. Podeu fer la prova a qualsevol dels nostres centres oficials de proves del món.

Estudia, treballa i viu a l'estranger 

L'IELTS està acceptat per més de 11.000 organitzacions a més de 140 països. Aquestes organitzacions inclouen més de 3.000 governs, institucions acadèmiques i empresaris, i això només als EUA.  

Arriba fins on tu vulguis anar

A la majoria dels països on l'anglès és l'idioma principal, necessitaràs poder demostrar les teves competències en anglès per sol·licitar llocs de treball i plaça a cursos universitaris. 

Posa't a prova a casa teva

Demostrar les teves competències en l'anglès amb un examen d'IELTS et pot ajudar a obtenir una feina millor o un ascens al teu país d'origen.

Vols emigrar?

Els resultats de l'examen d'IELTS t'ajudaran a complir els requisits d'immigració. Totes les autoritats d'immigració que exigeixen un examen de llengua anglesa acceptaran l'IELTS.

Tria la teva ruta a l'IELTS

Des de la reserva de l'examen fins a obtenir els resultats, pots triar la ruta de l'IELTS que millor et vagi.