British Council Espanya ofereix el test IELTS Academic, general Training i UK Visats i immigració (UKVI).

També pots fer l'IELTS Online (només IELTS Academic) des de la comoditat de la llar o qualsevol espai privat amb una connexió estable a Internet.

Reserva la teva plaça per a l'examen IELTS amb el British Council en línia. Quan reserves amb nosaltres, pot estar segur que faràs teu examen en un centre IELTS oficial.

Tests que oferim

Tipus de test Taxa Matrícula
IELTS Academic i General Training – en paper  235€ Reserva ara
IELTS Academic Online 235€ Reserva ara
IELTS Academic i General Training - per ordinador 235€ Reserva ara 
IELTS for UK Visas e Immigration (Academic i General Training) - per ordinador 258€ Reserva ara
IELTS Life Skills (A1 i B1) 185€ Reserva ara

Abans de reservar un examen

  1. Introduïu la vostra adreça de correu electrònic per obtenir la informació que necessiteu per provar-la correctament.
  2. Assegura't que tens un document d'identificació vàlid a mà (passaport o document nacional d'identitat d'un pais de la UE), ja que hauràs de carregar una fotocopia ben clara del document quan reservis el teu examen. Tingues en compte que els candidats menors de 18 anys han de presentar un consentiment per escrit dels seus pares o tutors per poder sol·licitar una plaça per l'examen.
  3. Per a IELTS per UKVI, podeu sol·licitar-ho en línia (anterior) o bé fer-ho mitjançant el formulari de matrícula fora de línia.
  4. Descarrega i llegeix la nostra Informació per a candidats (180 Kb), que inclou informació important sobre el format de l'examen, el tipus de preguntes i els resultats de l'examen. Tingues en compte que l'IELTS no està recomanat per a menors de 16 anys.  
  5. Pagament de l'examen. Pots pagar el teu examen a través del nostre sistema d'inscripció en línia.

Confirmació de la data de l'examen d'IELTS

Un cop hagis completat el procés d'inscripció, rebràs una confirmació on s'indicarà l'hora d'inici de l'examen i l'adreça on es realitzarà.

L'examen d'expressió oral pot programar-se per al mateix dia que la resta d'apartats o per a un altre dia en un interval de set dies abans o després del dia de l'examen principal. El centre on es farà l'examen t'enviarà una confirmació de la data de l'examen d'expressió oral.

Després de reservar el teu examen, també rebràs un correu electrònic automàtic amb els teus codis el vostre accés als IELTS Ready Premium.

També rebràs el teu número de referència de l'IELTS per accedir al Portal per a examinats. Assegura't d'incloure la teva adreça de correu electrònic quan reservis plaça per a l'examen.