Pots reservar el teu examen d'IELTS amb nosaltres en línia.

Reservar un examen d'IELTS per a un visat per al Regne Unit (UKVI) en línia.

Abans de reservar un examen

  1. Assegura't que tens un document d'identificació vàlid a mà (passaport o document nacional d'identitat d'un pais de la UE), ja que hauràs de carregar una fotocopia ben clara del document quan reservis el teu examen. Tingues en compte que els candidats menors de 18 anys han de presentar un consentiment per escrit dels seus pares o tutors per poder sol·licitar una plaça per l'examen.
  2. Descarrega i llegeix la nostra Informació per a candidats (180 Kb), que inclou informació important sobre el format de l'examen, el tipus de preguntes i els resultats de l'examen. Tingues en compte que l'IELTS no està recomanat per a menors de 16 anys.  
  3. Pagament de l'examen. Pots pagar el teu examen a través del nostre sistema d'inscripció en línia.

Confirmació de la data de l'examen d'IELTS

Un cop hagis completat el procés d'inscripció, rebràs una confirmació on s'indicarà l'hora d'inici de l'examen i l'adreça on es realitzarà.

L'examen d'expressió oral pot programar-se per al mateix dia que la resta d'apartats o per a un altre dia en un interval de set dies abans o després del dia de l'examen principal. El centre on es farà l'examen t'enviarà una confirmació de la data de l'examen d'expressió oral.

Després de reservar el teu examen, també rebràs un correu electrònic automàtic amb els teus codis d'accés als cursos en línia gratuïts: Road to IELTS.

També rebràs el teu número de referència de l'IELTS per accedir al Portal per a examinats. Assegura't d'incloure la teva adreça de correu electrònic quan reservis plaça per a l'examen.