Estàs preparant l'examen IELTS?

Estàs pensant a anar a estudiar o treballar en un país de parla anglesa?

Vius prop de Barcelona, Bilbao o Madrid?

Ens complau compartir una emocionant oportunitat perquè rebis preparació addicional i gratuïta per al teu examen IELTS. El British Council organitza diverses sessions de l’IELTS Trial Testing a Barcelona, Bilbao i Madrid durant els mesos de juliol i agost. La realització de les proves de l’IELTS Trial Testing són un requisit obligatori per a tots els Centres IELTS i s'utilitzen per a avaluar la precisió, dificultat i fiabilitat del nostre banc de preguntes de l'examen.

Com pot Trial Testing ajudar-te en la teva preparació a l'IELTS?

Els IELTS Trial Tests són una oportunitat perfecta per a aquells candidats inscrits a l'examen IELTS, o per a aquells que pensen fer-ho en un futur, on podran posar a prova el seu rendiment i experiència en un entorn molt similar al d'un examen real. Rebràs comentaris i orientació sobre els teus punts forts i febles, ja que els exàmens són avaluats per correctors i examinadors oficials d' IELTS. Els IELTS Trial Tests s'ofereixen de forma gratuïta.

Informació adicional

  • Els IELTS Trial Tests es realitzen només en versió paper.
  • Poden participar tots els candidats i futurs candidats las exàmens IELTS en totes les seves variants: IELTS en ordinador, IELTS en paper o IELTS for UKVI.
  • Els IELTS Trial Tests avaluen els components de comprensió oral (Listening), comprensió escrita (Reading) i expressió escrita (Writing). L'expressió oral (Speaking) no està inclosa en la prova.
  • Els IELTS Trial Tests es realitzen a les dependències del British Council a Barcelona, Bilbao i Madrid.

Resultats

Els resultats es comuniquen als participants tres setmanes després de la prova i consisteixen en el següent:

  • Comprensió oral (Listening): banda indicativa de puntuació.
  • Comprensió escrita (Reading): banda indicativa de puntuació.
  • Expressió escrita (Writing): banda indicativa de puntuació.

Tingues en compte que no s’expedeix cap certificat ni cap informe de resultats de l’IELTS Trial Test.

Com puc inscriure’m a un examen IELTS Trial Test a Barcelona, Bilbao o Madrid?

Si t’interessa participar-hi, segueix aquest enllaç per conèixer les dates d’examen a Barcelona, les dates d’examen a Bilbao o les dates d’examen a Madrid, i deixa’ns les teves dades de contacte. Tingues en compte que el nombre de places és limitat.  

Desitgem que aquesta iniciativa et resulti interessant. Esperem veure’t en una de les nostres sessions d’IELTS Trial Test!

IELTS Trial Test prepare