On pots fer l’examen IELTS a Espanya?

T’oferim la possibilitat de fer l’examen IELTS en 29 centres oficials IELTS a Espanya. 

Pots fer l’IELTS presencial en paper o ordinador, tu tries. Descobreix quin és l’examen més adequat per a tu aquí. També pots fer-lo de manera remota amb IELTS Online (només l’IELTS Academic). 

IELTS presencial

Cal que vagis presencialment a un dels nostres centres oficials per fer l’examen. A continuació t’informem dels centres que hi ha disponibles:

  • EN PAPER – Oferim la versió en paper a les ciutats següents: Barcelona, Donostia, Getafe, A Coruña, Las Palmas, León, Madrid, Màlaga, Oviedo, Palma de Mallorca, Tenerife, Valladolid, Vigo i Saragossa.
  • EN ORDINADOR – Pots fer la versió en ordinador a les ciutats següents: Alacant, Barcelona, Bilbao, Burgos, Còrdova, Madrid, Las Palmas, Pamplona, Sevilla, València i Santiago de Compostel·la.

Recorda que rebràs els resultats entre 1 i 5 dies després si fas l’examen en ordinador, i 13 dies després si el fas en paper.

IELTS Online

Si vols fer l’examen des de la comoditat de casa teva o des de qualsevol lloc amb una connexió a internet estable (només l’IELTS Academic), informa-te’n aquí.

Taxes i dates del test IELTS 

Selecciona la ubicació que prefereixis en el menú desplegable i veuràs les pròximes dates d’examen que s’hi ofereixen.

La taxa d'examen inclou materials de preparació exclusius i gratuïts, proves de pràctica i molt més.

Horaris i temps d'examen: 

Les seccions de comprensió auditiva, lectura i escriptura de l'IELTS es completaran el mateix dia sense interrupcions entre elles. Totes les sessions compleixen amb la normativa de distanciament social. Realitzem exàmens en horari de matí i tarda. 

Les sessions del matí solen ser entre les 9.00 i les 12.00 hores. Les sessions de la tarda solen ser entre les 13.00 i les 16.00 hores. Si fas l'IELTS en paper, el teu examen oral es durà a terme en un dia diferent al de les altres seccions de l'examen, en un merge de 7 dies abans o desprès del dia principal de l'examen. Rebràs un correu electrònic confirmant la data del teu examen oral amb 48 hores d'antelació.

Tria l'horari de la prova d'expressió oral

Pots triar l'horari per al teu examen d'expressió oral, ja sigui en la versió en ordinador o en paper. Si necessitéssim canviar el teu horari degut a la pandèmia, t'ho notificaríem per correu electrònic o per telèfon.

Si fas l'IELTS Online, la prova d'expressió oral sol ser abans de la comprensió oral, la comprensió escrita i l'expressió escrita. Pot ser el mateix dia o un dia diferent.

Estàs pensant a anar a treballar, estudiar o viure al Regne Unit?

Si necessites un visat per a treballar o estudiar al Regne Unit, en alguns casos necessitaràs acreditar el teu nivell d'anglès amb IELTS UKVI per a visats i immigració o IELTS Life Skills.