Donem prioritat a la salut i seguretat de tots amb aquestes mesures. Registra’t ja!

On pots fer l'IELTS a Espanya?

British Council t'ofereix la possibilitat de fer l'IELTS a 29 centres oficials IELTS a Espanya. Pots fer l'IELTS en paper o en ordinador, tu tries.Necessitaràs anar presencialment a un dels nostres centres oficials per a realitzar l'examen. Tot seguit t'informem dels centres:

En les següents ciutats oferim la versió en paper: Alacant, Barcelona, Bilbao, Còrdova, Donostia, Elche, Gerafe, Jaén, La Corunya, Las Palmas, Lleó, Madrid, Màlaga, Oviedo, Palma de Mallorca, Pamplona, Santander, Santiago de Compostel·la, Saragossa, Tenerife, València, Valladolid i Vigo.

I a les següents ciutats podràs realitzar la versió en ordinador: Barcelona, Bilbao, Burgos, Madrid, Las Palmas, Sevilla, València i Santiago de Compostel·la.

Recorda que rebràs els resultats en 5-7 dies si realitzes l'examen en ordinador i en 13 dies si el fas en paper.

Estàs pensant a anar a treballar, estudiar o viure al Regne Unit?

Si necessites un visat per a treballar o estudiar al Regne Unit, en alguns casos necessitaràs acreditar el teu nivell d'anglès amb IELTS UKVI per a visats i immigració o IELTS Life Skills.

IELTS cost

Tipus de prova Cost Reserva
IELTS Academic i General Training - en paper  224€ Reserva ara
IELTS Academic and General Training - computer-delivered test 224€ Reserva ara
IELTS for UK Visas and Immigration (Academic and General Training) 247€ Reserva ara 
IELTS Life Skills (A1 and B1) 175€ Reserva ara

Què inclou la taxa?

La nostra taxa de l'examen IELTS inclou materials de preparació exclusius, exàmens de pràctica gratuïts i  molt més.

Horaris i temps d'examen: 

Les seccions de comprensió auditiva, lectura i escriptura de l'IELTS es completaran el mateix dia sense interrupcions entre elles. Totes les sessions compleixen amb la normativa de distanciament social. Realitzem exàmens en horari de matí i tarda. 

Les sessions del matí solen ser entre les 9.00 i les 12.00 hores. Les sessions de la tarda solen ser entre les 13.00 i les 16.00 hores. Si fas l'IELTS en paper, el teu examen oral es durà a terme en un dia diferent al de les altres seccions de l'examen, en un merge de 7 dies abans o desprès del dia principal de l'examen. Rebràs un correu electrònic confirmant la data del teu examen oral amb 48 hores d'antelació.

Tria l'horari de la prova d'expressió oral

Pots triar l'horari per al teu examen d'expressió oral, ja sigui en la versió en ordinador o en paper. Si necessitéssim canviar el teu horari degut a la pandèmia, t'ho notificaríem per correu electrònic o per telèfon.