Pots fer l'examen IELTS en paper o en un ordinador en un dels nostres centres examinadors oficials d'Espanya.

Independentment de l'opció que triïs, l'examen IELTS serà exactament igual, amb el mateix contingut i la mateixa estructura. L'única diferència és que podràs triar si vols escriure les teves respostes en un ordinador o en paper; tria l'opció que et vagi millor.

IELTS en ordinador

Respondràs els apartats de comprensió oral i escrita, i d'expressió escrita en un ordinador en un dels nostres centres examinadors oficials. L'examen d'expressió oral seguirà sent presencial amb un examinador format de l'IELTS, ja que aquesta és la manera més efectiva d'avaluar les teves habilitats per parlar.

Amb els exàmens IELTS en ordinador, ara tindràs més dates d'examen per escollir i els teus resultats estaran disponibles en 1-5 dies.

Els exàmens IELTS en ordinador estan disponibles a un dels nostres centres examinadors oficials a Barcelona, Bilbao o Madrid.

Reserva el teu examen IELTS Academic o General Training en ordinador.

IELTS en paper

Si tries aquesta opció, escriuràs les respostes dels apartats de comprensió oral, expressió escrita i comprensió escrita en un paper. L'examen d'expressió oral es farà de manera presencial amb un examinador format de l'IELTS.

Els teus resultats estaran disponibles als 13 dies naturals desprès de la data de l'examen.

Si tens alguna necessitat especial, hauràs de fer l'examen en paper.

Reserva el teu examen IELTS Academic o General Training en paper.