Quan podré consultar els meus resultats?

Pots previsualitzar els resultats al Portal per a examinats. En funció de l'examen IELTS que hagis fet, obtindràs els resultats tal com s'indica a continuació:

No hauràs d'esperar gaire per poder consultar els resultats del teu examen d'IELTS. 

Rebràs una notificació per correu electrònic quan els teus resultats hagin estats publicat. Per consultar els teus resultats, pots iniciar sessió al portal del candidat. Els resultats de l'IELTS romandran en línia durant 28 dies, però no s'han d'utilitzar com a una confirmació oficial del teu rendiment.

EXAMEN

TIEMPO
IELTS EN PAPER 13 DIES
IELTS EN ORDINADOR 1-5 DIES
IELTS UKVI 13 DIES
IELTS ONLINE  6-8 DIES

Si perdeu el formulari d’informe de prova o oblideu els resultats de la prova, poseu-vos en contacte amb el vostre centre de proves.

Quan rebré una còpia física del meu resultat?

T'enviarem la puntuació del teu examen IELTS mitjançant el Certificat de notes (Test Report Form), per correu postal 2-3 dies desprès de la publicació dels resultats.

Si has fet l'IELTS Online, rebràs els resultats només per via electrònica, però pots imprimir el formulari electrònic de resultats de l'examen per enviar-lo a les organitzacions a les quals presentis la teva sol·licitud.

Els resultats de l'IELTS no es comunicaran ni per telèfon ni per correu electrònic.

Enviarem el formulari d'informe de l'examen (TRF) directament a les institucions on hagis presentat sol·licituds

Les institucions necessiten una còpia original del teu Certificat de notes (TRF). Les fotocòpies no seran acceptades.

Podem enviar fins a cinc còpies addicionals del teu TRF directament a les institucions on hagis presentat sol·licituds (per exemple, universitats, departament d'immigració, etc.). Si vols que ho fem així, has d'incloure les adreces pertinents quan facis la reserva de l'examen.

No t'oblidis d'indicar l'adreça postal completa de la institució. Sense l'adreça completa, no podem comprovar si la institució té accés al servei de verificació del formulari d'informe de l'examen d'IELTS, que li permetrà veure els resultats després d'haver-los enviat electrònicament. En cas que no puguin accedir a aquest servei, enviarem el teu TRF per correu postal.

Puc obtenir còpies addicionals dels meus resultats de l'IELTS?

Si vols que enviem una altra còpia del teu TRF a una organització que el reconeix, a més de les cinc còpies que oferim, hauràs de pagar una taxa d'administració de 20€ per còpiaEn el cas d'enviaments internacionals, la taxa serà de 15€, més el cost de l'enviament per missatgeria al país de destinació.

Si el centre examinador ha tancat, pots demanar formularis d'informe de l'examen addicionals a ielts.org.

Hauràs de proporcionar l'adreça de la institució i omplir la «Sol·licitud d'un formulari d'informe de l'examen addicional». Adjunta una fotocòpia del resultat de l'examen d'IELTS i el passaport al formulari de sol·licitud i envia'ns-ho per missatger al teu centre examinador. A continuació, enviarem el TRF directament a la institució.

Tingues en compte que un formulari addicional d'informe de l'examen triga uns 10 dies a processar-se. 

Sol·licita còpies addicionals

Què significa la meva puntuació de l'IELTS?

Se't lliurarà una puntuació mitja de l'IELTS de 0 a 9 per a cada apartat de l'examen, que reflectirà les teves competències en anglès.

El TRF mostra una puntuació per a cadascuna de les quatre competències (comprensió oral, comprensió escrita, expressió escrita i expressió oral), així com una puntuació mitja global. Pots tenir puntuacions senceres (per exemple 5.0, 6.0, 7.0) o puntuacions mitges (per exemple, 5.5, 6.5, 7.5) a cada apartat de l'examen.

Més informació sobre el significat de la teva puntuació.

Quant de temps seran vàlids els meus resultats de l'IELTS?

Normalment, les organitzacions no acceptaran els teus resultats si tenen més de dos anys d'antiguitat, tret que demostris que has mantingut o intentat millorar el teu anglès des de l'examen. Els col·laboradors de l'IELTS no poden confirmar la validesa dels resultats d'un examen amb una antiguitat superior a dos anys.

Com puc fer que es torni a puntuar el meu examen d'IELTS?

Si no has rebut la puntuació que esperaves, pots sol·licitar que es torni a avaular el teu examen. Es tracta d'una investigació dels resultats (en anglès, «Enquiry on Results» o «EOR»). Pots triar quins apartats de l'examen vols que es tornin a avaluar.

La taxa aplicada a aquest servei és de 125€ per a IELTS i IELTS UKVI, que se't reemborsarà si la teva puntuació s'incrementa a qualsevol apartat de l'examen. Per IELTS Life Skills, el preu d'aquest servei és de 95€, que se't reemborsarà si la teva puntuació s'incrementa a qualsevol apartat de l'examen.

Cal que sol·licitis una nova avaluació en un termini de sis setmanes després de la data de l'examen, tant si t’has inscrit a un examen IELTS en Paper o per ordinador.

Pots sol.licitar una revisió dels teus resultats en línia mitjançant el Portal del Candidat (Test Taker Portal).

El resultat de la Enquiry on Results (EORs) podrà estar disponible el mateix dia i fins a 21 dies després de la teva sol·licitud. El temps que pren dependrà de diversos factors, com ara la quantitat de seccions que ens has demanat revisar. Si no has rebut una resposta després de 21 dies, si us plau posa't en contacte amb el teu centre examinador.

Puc tornar a fer l'examen d'IELTS?

No hi ha restriccions per tornar a fer l'IELTS. Pots reservar un examen tan aviat com creguis que estàs preparat per fer-ho.

Tingues en compte que és poc probable que la teva puntuació augmenti a menys que t'esforcis per millorar el teu anglès abans de tornar a fer l'examen. Visita l'apartat de preparació per fer un examen de prova i avaluar el teu nivell.