Té en compte: aquesta és la política de IELTS (Academic i General Training), pots trobar la política de cancel·lació i reemborsament d'IELTS UKVI aquí.

Com cancel·lar el teu examen d'IELTS

Si cancel·les el teu examen d'IELTS fins a cinc setmanes abans de la data de l'examen, rebràs un reemborsament amb una deducció de no més del 25 % de la taxa de l'examen.

Tingues en compte que el processament dels reemborsaments pot trigar de quatre a sis setmanes.

Per cancel·lar la data del teu examen, descarrega el nostre formulari «Sol·licitar el reemborsament o el canvi de la data de l'examen», omple'l i envia'l per correu postal o correu electrònic al teu centre examinador. (Recorda que has de signar el formulari.) Trobaràs els documents més avall, a l'apartat de descàrregues.

Si es presenta un certificat mèdic original que confirmi una malaltia el dia de l'examen en un termini de cinc dies laborables després de la data de l'examen, juntament amb el formulari «Sol·licitar el reemborsament o el canvi de la data de l'examen», es reemborsaran les taxes de l'examen menys no més del 25% en concepte de taxes d'administració.

Només s'acceptaran certificats mèdics en l'idioma local o en anglès. Si no hem rebut els dos documents necessaris a les nostres oficines dins del cinc dies laborales posteriors a l'examen, seràs classificat com a absent i perdràs tot dret de reclamació.

No s'acceptaran còpies enviades per fax o correu electrònic. Recomanem enviar els certificats mèdics per correu certificat.

Tingues en compte que no acceptem justificants de malaltia de familiars.

El British Council es reserva el dret de cancel·lar qualsevol examen IELTS si no s'aconsegueix un nombre mínim de candidats al final del termini de matriculació corresponent. Si això succeís, el centre British Council inscriurà als candidats per a una convocatòria posterior, o retornarà la taxa abonada als candidats. Correspon al candidat decidir si sol·licita la devolució o es matricula per a una convocatòria posterior.

Com sol·licitar un canvi de la data de l'examen

Si necessites canviar la data de l'examen que vas reservar inicialment, pots sol·licitar un canvi de dia fins a cinc setmanes abans de la data de l'examen.

Tingues en compte que la nova data ha d'estar dins dels tres mesos següents a la data original. En cas de malaltia, es pot fer el canvi en un interval de cinc setmanes després de la data original de l'examen si es presenta un certificat mèdic original en un termini de cinc dies laborables després de la data de l'examen, juntament amb el formulari «Sol·licitar el reemborsament o el canvi de la data de l'examen».

Si se't concedeix un canvi a una nova data d'examen (ja sigui abans de l'examen o per malaltia) i estàs malalt a la segona data de l'examen, no tindràs dret a un reemborsament de la taxa de l'examen ni a cap altre canvi a una nova data.