Aptis - Política de Cancel·lació i Reemborsament

A continuació trobaràs informació detallada sobre la política de cancel·lació i devolució de l'examen Aptis.

Per a processar la teva sol·licitud de cancel·lació:

 • Si ets un candidat individual i t'has inscrit a l'examen mitjançant el nostre sistema de matrícula en línia, hauràs d'emplenar i processar el Formulari de Devolució que trobaràs a peu de pàgina.
 • Si ets un candidat inscrit a l'examen per part d'un Agent, Centre Preparador o Centre Universitari, hauràs de contactar amb la institució que va gestionar la teva inscripció el més aviat possible i processar la teva sol·licitud seguint les seves instruccions. Sisplau, no utilitzis el nostre Formulari de Cancel·lació.

Cancel·lació i Devolució:

Podràs processar una cancel.lació del teu examen Aptis en els següents supòsits:

 1. Presentant una sol.licitud de devolució dins del termini de 14 dies naturals posteriors a la data del correu electrònic de confirmació de pagament,  i abans de la data d’examen. En aquest supòsit, es reemborsarà l’import íntegre de la taxa d’examen.
 2. Presentant una sol.licitud de devolució, fins a 7 díes naturals després de la data d’examen, exclusivament per malaltia certificada o circumstàncies personals greus (adversitat, trauma – víctima d’accident o delicte- pèrdua d’un familiar fins a segon grau).
  La teva petició haurà d’incloure document oficial justificatiu (comprova els requisits a la secció “Documentació")
  En aquest supòsit, es reemborsarà l’import de la taxa d’examen menys 20€ en concepte de despesa administrativa.

Documentació:

Per a sol·licitar la cancel·lació de la teva inscripció, hauràs d’emplenar el Formulari de Cancelació que trobaràs a peu de página. Sisplau, tingues en compte que no processarem sol·licituds rebudes per correu electrònic o altres medis de comunicació.

Durant el procés, hauràs d’adjuntar al formulari la següent documentació:

 • Còpia del correu de confirmació de pagament que vas rebre al finalitzar la teva inscripció.
 • Còpia del comprovant de transferencia bancària (en el cas que hagis fet servir aquest mètode de pagament per la teva inscripció). 
 • Si s’escau, document o certificat oficial justificant la teva absència el día de l’examen:
       -  Còpia del certificat mèdic oficial degudament segellat i signat per un professional mèdic registrat. En els casos relatius a la Covid-19, i si no t’és possible aconseguir el document certificatiu oficial, podràs adjuntar evidència médica en altres formats, com correu electrònic o còpia de pantalla.
       -  Informe policial, certificat de defunció, altrae documentació oficial.

En tots els casos, es reemborsarà l’import del reemborsament en el mateix mètode de pagament que vas utilitzar per la teva inscripció.

Formulari de Cancel·lació