Skyline de Sydney, Austràlia, amb la silueta de l'Òpera de Sydney

Fes l'examen IELTS per demostrar que tens el nivell d'anglès necessari per estudiar, treballar o emigrar a Austràlia. Gairebé 900 institucions i programes d'educació superior d'Austràlia accepten els resultats de l'IELTS com a justificant del domini de l'anglès.

ESTUDIAR O TREBALLAR A AUSTRÀLIA

Moltes universitats i organitzacions d'Austràlia reconeixen que l'IELTS reflecteix amb precisió la teva capacitat d'entendre, llegir, escriure i parlar anglès. L'examen ha estat desenvolupat per experts líders mundials en l'avaluació de coneixements de la llengua anglesa.

El nostre servei de cerca en línia t'ofereix informació completa de totes les organitzacions australianes que accepten l'IELTS. Trobaràs més informació sobre com estudiar a Austràlia a organitzacions com Study in Australia.

EMIGRAR A AUSTRÀLIA

L'IELTS és una part integral del procés d'immigració en virtut del Visat d'Immigració a Austràlia.

Ha de fer l'examen el sol·licitant principal i també el seu cònjuge i els seus dependents adults de més de 18 anys. Hauràs de verificar la puntuació de l'IELTS i també quina és la versió correcta (Academic o General Training) que es requereix a Austràlia abans d'inscriure't per a l'IELTS. 

Trobaràs més informació sobre els processos de sol·licitud dels visats d'immigració i d'estudis a la pàgina web del Departament d'Immigració i Ciutadania del Govern d'Austràlia.

Enllaços externs