Study in Europe with IELTS, image

Vols estudiar a Europa? IELTS t'ajudarà a arribar-hi.

Sabies que milers de programes de grau, màster i doctorat a tot Europa s'imparteixen totalment o parcialment en anglès? Moltes institucions d'educació superior europees, incloent-hi un gran nombre d'universitats privades i estatals, estableixen IELTS com a part dels seus requisits d'accés en llengua anglesa.

IELTS és reconegut internacionalment i acceptat per moltes universitats que ofereixen cursos impartits en anglès, de manera que encara és rellevant si tens previst estudiar al teu país.

Els empresaris, els organismes professionals i les agències governamentals d'arreu d'Europa també accepten IELTS com a reflex exacte de la teva capacitat per comprendre, llegir, escriure i parlar anglès.

Descobreix qui accepta IELTS a Europa.

Estudiant als Països Baixos

Sabies que els Països Baixos continuen situant-se entre els països més feliços del món, ocupant el cinquè lloc en el recentment publicat Informe Mundial de la Felicitat 2023?

També compta amb excel·lents enllaços amb altres països europeus, cosa que t'ofereix la llibertat de viatjar mentre estudies. Amb moltes destinacions per triar,  podries passar el cap de setmana a Berlín, París o Brussel·les. 

No parles holandès? No et preocupis! El 95% de la població parla anglès, el que significa que la comunicació és fàcil i hi ha molts cursos, uns 2.000, impartits en anglès a les universitats dels Països Baixos.

A més de proporcionar moltes oportunitats per aprendre anglès, els holandesos són coneguts pel seu mètode d'ensenyament interactiu i centrat en l'estudiant. Això significa que els alumnes desenvolupen una sèrie d'habilitats que van des de la resolució de problemes fins al pensament creatiu.

Descobreix qui accepta IELTS a Països Baixos.

Estudiant a Alemanya

Alemanya té moltes experiències culturals, com l’Oktoberfest a Munic, el Carnaval a Colònia i llocs històrics a Berlín. Hi ha alguna cosa per a tothom.

A més, si decideixes estudiar a Alemanya, podràs aprofitar la seva ubicació cèntrica a Europa i viatjar sense visat per tota l'àrea Schengen. També és un dels països més assequibles del món per als estudiants internacionals, ja que les universitats públiques no cobren taxes de matrícula, només petites taxes administratives o semestrals.

Moltes universitats alemanyes, especialment les de Ciències Aplicades, posen l'accent en l'aprenentatge pràctic i col·laboren amb empreses per oferir als estudiants pràctiques i experiències laborals reals, assegurant que els seus graduats estiguin preparats per al món empresarial.

També convé destacar que a les universitats alemanyes, IELTS és la prova preferida per acreditar el nivell d’anglès dels estudiants.

Descobreix qui accepta IELTS a Alemanya.

Estudiant a França

Explorar França com a estudiant pot ajudar-te a desenvolupar una perspectiva mundial i una apreciació per altres cultures i història. Coneguda per la seva cultura, cuina, art i vida nocturna, França és un destí atractiu per als estudiants internacionals. A més, té bones connexions amb països propers, cosa que pot oferir-te l’oportunitat d’explorar Europa i més enllà. 

Pel que fa a l’educació, França ofereix una gran experiència d'estudi multicultural i  social, amb més de 1.600 cursos disponibles en anglès. A més, IELTS és ben reconegut per les principals universitats franceses, col·legis privats i altres institucions d'educació superior, així com per empreses privades i agències governamentals (incloent-hi ASEP) com un indicador de confiança de la capacitat d'una persona per comunicar-se en anglès. 

Descobreix qui accepta IELTS a França.

Estudiant a Itàlia

Els estudiants que opten per estudiar a Itàlia gaudeixen d'un deliciós menjar, cultura, història, així com d'una benvinguda amable. És relativament fàcil i econòmic viatjar per tot el país i descobrir la bonica costa d'Itàlia o gaudir de ciutats importants com Roma, Milà, Nàpols i Venècia amb tren o autobús.  

Itàlia és un gran destí per a estudis internacionals i és coneguda per ser un centre educatiu d'Europa. Les universitats de les grans ciutats com Roma, Bolonya, Milà i Florència ofereixen una àmplia selecció de cursos impartits en anglès, i fins i tot els estudiants poden optar per estudiar cursos amb una barreja d'anglès i italià. 

IELTS et pot ajudar a assolir el teu somni d’estudiar a Itàlia.

Descobreix qui accepta IELTS a Itàlia.