IELTS General Training: demostra que tens competències lingüístiques pràctiques i quotidianes en anglès

L'IELTS General Training mesura la competència lingüística en anglès en un context pràctic i quotidià. Els exercicis i les proves reflecteixen situacions en el lloc de treball i socials.

Descarrega la nostra guia gratuïta per al IELTS General Training

Fes aquesta prova si vols:

 • Formar-te o estudiar per sota del nivell universitari
 • Treballar o realitzar una formació relacionada amb el treball en un país de parla anglesa
 • Emigrar a un país de parla anglesa
 • Tenir una millor feina al teu propi país.

Si vols emigrar al Regne Unit, pots obtenir més informació sobre l'IELTS per visats i immigració del Regne Unit aquí (UKVI).

Taxa per a l'examen d'IELTS General Training

 • 235€ (242€ exàmens a partir de l'1/10/2024)

Què inclou la taxa? La nostra taxa de l'examen IELTS inclou materials de preparació exclusius, exàmens de pràctica gratuïts i  molt més.

Durada

 • 2 hores i 45 minuts.

Format

L'examen comprèn quatre apartats: comprensió oral, comprensió escrita, expressió escrita i expressió oral. Pots fer l'IELTS en paper o en ordinador de forma presencial en un centre examinador oficial de l'IELTS del British Council.

Pot ser que l'examen d'expressió oral es faci el mateix dia que la resta d'apartats de l'examen, o fins a una setmana abans o després. Rebràs una notificació per avançat si el teu examen d'expressió oral es fa en un dia diferent al de l'examen principal.

Resultats

 • IELTS presencial per ordinador - Rebràs els teus resultats només per via electrònica, 1-5 dies desprès de la prova. Podràs descarregar la versió electrònica dels teus resultats (eTRF) des del Portal del Candidat.
 • IELTS presencial en paper - Els teus resultats es publicaran 13 dies després de l'examen. Enviarem la puntuació del teu examen IELTS, mitjançant el Certificat de notes (Test Report Form), per correu postal 2-3 dies després de la data de publicació dels resultats.

1. Examen d'IELTS General Training, part 1: exercicis de comprensió oral

Durada: 30 minuts més 10 minuts per traspassar les teves respostes al full de respostes

Format:  Quatre gravacions d'àudio amb diversos accents. Escriuràs les teves respostes mitjançant:

 • Selecció múltiple
 • Emparellament de punts
 • Etiquetatge d'esquemes
 • Compleció de frases.

Escoltaràs quatre gravacions de parlants d'anglès nadius i després hauràs d'escriure les teves respostes a una sèrie de preguntes.

 • Gravació 1: una conversa entre dues persones en un context social quotidià.
 • Gravació 2: un monòleg emmarcat en un context social quotidià, per exemple, un discurs sobre instal·lacions locals.
 • Gravació 3: una conversa de fins a quatre persones emmarcada en un context educatiu o de formació, per exemple, un tutor universitari i un estudiant que comenten una tasca.
 • Gravació 4: un monòleg sobre un tema acadèmic, per exemple, una conferència universitària.

Els avaluadors buscaran proves de la teva capacitat per entendre les idees principals i la informació fàctica detallada, les opinions i actituds dels parlants o el propòsit d'una expressió, i proves de la teva capacitat per seguir el desenvolupament d'idees.

2. Examen d'IELTS General Training, part 2: exercicis de comprensió escrita

Durada: 60 minuts

Format:

Tres passatges de lectura amb exercicis:

 • Apartat 1: dos o tres textos curts fàctics
 • Apartat 2: dos textos curts fàctics relacionats amb la feina
 • Apartat 3: un text més llarg sobre un tema d'interès general.

L'apartat de comprensió escrita consta de 40 preguntes, dissenyades per provar un ampli ventall de competències lectores. Inclouen la lectura per identificar les idees principals, la lectura en detall, la lectura per sobre, la comprensió d'arguments lògics i el reconeixement de les opinions, les actituds i els propòsits de l'escriptor.

Això inclou extractes de llibres, revistes, diaris, cartells, anuncis, guions d'empresa i directrius. Són materials que és probable que et trobis diàriament en un entorn de parla anglesa.

3. Examen d'IELTS General Training, part 3: exercicis d'expressió escrita

Durada: 60 minuts

Format:

 • Un exercici d'escriure una carta (mínim 150 paraules)
 • Un exercici d'escriure un assaig curt (mínim 250 paraules).

Els temes són d'interès general. Hi ha dos exercicis:

 • Exercici 1: es presentarà una situació i se't demanarà que escriguis una carta demanant informació o que expliquis la situació. La carta pot ser personal, semiformal o d'estil formal.
 • Exercici 2: se't demanarà que escriguis un assaig en resposta a un punt de vista, argument o problema. L'assaig pot ser d'estil bastant personal.

4. Examen d'IELTS General Training, part 4: exercicis d'expressió oral

Durada: 10-15 minuts

 Format:

 • Entrevista personal
 • Preguntes breus i parlar en profunditat sobre un tema corrent.

Tingues en compte que, en funció de la ubicació del centre examinador, és possible que hagis de reservar l'apartat d'expressió oral de l'examen en un dia diferent.

L'apartat d'expressió oral avalua el teu ús de l'anglès parlat. Totes les proves s'enregistren.

 • Part 1: l'examinador et farà preguntes generals sobre tu i una varietat de temes corrents, com ara la llar, la família, la feina, els estudis i els interessos. Aquesta part dura entre quatre i cinc minuts.
 • Part 2: se't lliurarà una targeta que et demanarà que parlis sobre un tema concret. Tindràs un minut per preparar-te abans de parlar fins a dos minuts. Llavors l'examinador et farà una o dues preguntes sobre el mateix tema.
 • Part 3: se't faran més preguntes sobre el tema de la part 2. Aquestes preguntes et donaran l'oportunitat de parlar sobre idees i temes més abstractes. Aquesta part de l'examen dura entre quatre i cinc minuts.

Format prova Speaking

Alguns dels nostres centres organitzen la prova oral de l’IELTS mitjançant videotrucada. Això significa més flexibilitat i disponibilitat en les proves orals en l’examen IELTS.

En aquest cas, faràs la prova mitjançant videotrucada en un centre oficial d’IELTS, seguint els mateixos nivells de verificació d'identitat. La prova serà exactament la mateixa que la prova oral presencial en termes de contingut, puntuació, duració, nivell de dificultat, format de preguntes i mesures de seguretat.

Aquest examen mitjançant videotrucada serà impartit per un examinador d’IELTS i mantindrà les mateixes característiques que les proves orals presencials.

Per a més informació, si us plau mira aquest video.

Reserva el teu examen d'IELTS General Training

L'èxit comença amb l'IELTS. Si el teu objectiu és estudiar per sota del nivell universitari o emigrar a un país de parla anglesa, hauràs de fer l'examen d'IELTS General Training.

Al British Council ens comprometem a donar-te el suport que necessites perquè obtinguis uns bons resultats a l'examen. Quan reserves amb nosaltres, obtens accés al IELTS Ready Premium.

Cerca una data per a l'examen d'IELTS General Training.

Abans de reservar l'examen, assegura't de comprovar l'examen que necessites amb les organitzacions on enviïs sol·licituds.