Aptis para profesores

Aptis ESOL for Teachers és una variant de l'Aptis ESOL General. S'ha dissenyat específicament per ajudar els professors i altres candidats que treballen en el sector educatiu. Pot ser utilitzat per professors per a certificar el seu nivell d'anglès com a requisit d’entrada o sortida per a cursos d’educació superior, i està reconegut per l’Habilitació Lingüística en la Comunitat de Madrid per a la certificació de nivell B2 (tingui en compte que per a la certificació del nivell C1, Aptis ESOL Advanced és la variant d’Aptis ESOL reconeguda).

Dissenyat específicamente per al sector educatiu, Aptis ESOL for Teachers pot integrar-se plenament en el sistemes existents i ser gestionat en l’àmbit local, permetent avaluar tant el nivell d’anglès dels professors al llarg del temps com l’eficàcia dels programes de formació.

L'estructura i la durada de l'Aptis ESOL for Teachers són les mateixes que les de l'Aptis ESOL General, però el contingut de l'examen va dirigit específicament a professors i les preguntes es refereixen als temes i escenaris als quals els professors s'enfronten cada dia. Per tant, les preguntes els resulten familiars i els permeten centrar-se en el llenguatge i no tant en el context de les preguntes.

L'APTIS ESOL FOR TEACHERS POT SER UTILITZAT PER:

  • Professors d'anglès que treballen a escoles, facultats i universitats de tot el món
  • Professors d'altres assignatures a escoles, facultats i universitats de tot el món
  • Professors d'anglès de programes d'anglès de gran escala, inclosos els programes comercials
  • Alumnes de cursos de formació de professors o programes universitaris
  • Altres professionals que treballen en contextos educatius

L'Aptis ESOL General i l'Aptis ESOL for Teachers tenen la mateixa validesa i tots dos estan reconeguts a diferents Comunitats Autònomes en processos d'oposicions i a universitats, la CRUE (Confederació de Rectors i Universitats Espanyoles) i les organitzacions següents: