Aptis for Teachers és una variant de l'Aptis General. S'ha dissenyat específicament per ajudar els professors i altres candidats que treballen en el sector educatiu. El fan servir els professors per certificar el seu nivell d'anglès, en general per l'Habilitació Lingüística (pas previ B2) o com a requisit d'entrada o sortida per a un curs d'educació superior.

Ha estat específicament dissenyat per al sector de l’educació, es pot integrar per complet en els sistemes existents i es gestiona en l’àmbit local. Permet de fer un seguiment dels progressos dels nivells d’anglès dels professors i de l’èxit dels programes formatius amb eficàcia.

L'estructura i la durada de l'Aptis for Teachers són les mateixes que les de l'Aptis General, però el contingut de l'examen va dirigit específicament a professors i les preguntes es refereixen als temes i escenaris als quals els professors s'enfronten cada dia. Per tant, les preguntes els resulten familiars i els permeten centrar-se en el llenguatge i no tant en el context de les preguntes.

L'APTIS FOR TEACHERS POT SER UTILITZAT PER:

  • Professors d'anglès que treballen a escoles, facultats i universitats de tot el món
  • Professors d'altres assignatures a escoles, facultats i universitats de tot el món
  • Professors d'anglès de programes d'anglès de gran escala, inclosos els programes comercials
  • Alumnes de cursos de formació de professors o programes universitaris
  • Altres professionals que treballen en contextos educatius

L'Aptis General i l'Aptis for Teachers tenen la mateixa validesa i tots dos estan reconeguts a diferents Comunitats Autònomes en processos d'oposicions i a universitats, la CRUE (Confederació de Rectors i Universitats Espanyoles) i les organitzacions següents:

Si desitges formular qualsevol pregunta al nostre equip Aptis, estarem encantats d’ajudar-te. Si us plau, envia’ns un correu electrònic a: aptis@britishcouncil.es